vr 09 jul

13:00 - 15:00, De VerbroederIJ
 

In A Box: naar buiten! met VerbroederIJ

 

[in-a-box] naar buiten
met Jip van der Duin

Beginnend met een caravan, de lucht en wat willekeurige objecten, besteden we de week aan het bedenken, ontwerpen, upcycling – om een ​​nieuwe ruimte te creëren voor de harde werkers van VerbroederIJ.

Met deelnemers van VerbroederIJ, Jip van der Duin en Streetview Collective

Kom gerust langs, iedereen is welkom!

***

Wat gebeurt er als jouw fantasie de vrije loop krijgt? Hoe voelt het als je die fantasie een vorm geeft? En wat zie je als je verschillende denkbeeldige werelden bij elkaar zet?

Gedurende drie zaterdagen organiseert het Streetview Collectief op verschillende locaties in Noord een workshop waarin deelnemers door middel van kunst en muziek aan de slag gaan met denkbeeldige ruimtes. Er zijn workshops voor zowel kinderen als volwassenen.
Op de zondagen verwerken drie kunstenaars uit Noord jouw ideeën in een tentoonstelling die op locatie en online te volgen is. Alle activiteiten zijn gratis.

[IN A BOX] is een project van Streetview Collective, gemaakt in samenwerking en dankzij de steun en samenwerking van De Muziekstraat, steun van Stichting steunfond BJA-COW, en locaties en partners Zitkhoek café, Speelvogel Playground en VerbroederIJ.

 

 

Beeldende kunst
Gratis
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief