za 07 okt

12:00 - 15:00
 

Kunstmachine in de Kiosk van de bowlingbaan op het Buikslotermeerplein

 

Maak vast kennis met Kunstmachine in de kiosk van de bowlingbaan op het Buikslotermeerplein. Op zaterdag 7 oktober, van 12:00 tot 15:00 bouwt Lijm-lab de Kiosk om tot ontdekatelier waar jong en oud kunnen meebouwen een de giga knikkerbaan.

Van 21 oktober tot 19 november 2023 bouwt Lijm-lab de ruimtes van Pexpo om tot een groot atelier. Vier weken lang draait, rolt, valt, zoeft en stuitert het in Pexpo. In dit Kunstmachine ontdekatelier kan jong en oud op zoek naar de kunstenaar en techneut in zichzelf. Samen met de kunstenaars van Lijm-lab onderzoek je hoe je iets in beweging krijgt zonder batterij of oplader. Volwassenen en kinderen mogen zelfstandig experimenteren met alles wat beweegt. Je speelt met zwaartekracht en verbeeldingskracht. Zo ontstaan er bijzondere vormen en onverwachte objecten.

Elke dag is er een kunstenaar van Lijm-lab aanwezig om je te helpen je idee├źn te realiseren. Bouw mee aan de giga knikkerbaan of maak iets kleiners, zoals een mobile, om mee naar huis te nemen. Bouw mee aan de giga knikkerbaan, bouw een kleiner object, zoals een mobile of volg de workshop Kettingreactie.

 

locatie: Pexpo, Van der Pekstraat 49, Amsterdam-Noord

 

Beeldende kunst, Cultuur, Educatie
Educatie, Expositie, Geschikt voor kinderen, Gratis, Language no problem, Museum, Workshop
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief