wo 29 mei

Dit evenement vindt plaats tussen 28/05/2024 - 29/05/2024

16:00 - 17:55, Purmerplein
 

Magic Circus op het Purmerplein

 

Magic Circus, het Amsterdams Stadscircus verrast met de nieuwe voorstelling BAGAGE. Koffers vol kunsten torsen de Magic artiesten met zich mee. Vrachtwagens vol verrassingen en een circustent vol nieuwe belevenissen om het publiek mee in te pakken. Magic Circus schittert dit jaar op drie locaties in Amsterdam-Noord. Dinsdag 28 en woensdag 19 mei schittert men op het Nieuwendamse Purmerplein. Daarna nog van vrijdag 31 mei t/m zondag 2 juni in De Banne aan de Schepenlaan bij de Buiksloterkerk en dinsdag 4 en woensdag 5 juni op het grasveld bij Kindcentrum Oostzanerwerf in Molenwijk.

BAGAGE

Circusartiesten zijn echte reizigers en voelen zich overal thuis. Dit jaar zijn er artiesten uit Finland, Kenia, Polen en Nederland naar het Magic Circus gereisd. Met of zonder bagage vliegen ze door de lucht aan een triple trapeze zonder vangnet, jongleren met grote ringen, begeven zich in gevaar in dolgedraaide hoepels, fietsen op halve fietsen en lachen samen met het publiek om Nederlands beste circuskomiek. En dat alles in een magische mengeling vol illusies.

Bagage, je kunt niet zonder. Letterlijk en figuurlijk. Iedereen heeft een rugzakje met emotionele bagage die maakt wie we zijn. We dragen die bagage, onze identiteit, mee op onze levensreis. Maar je hoeft niet alles zelf te dragen. In het Magic Circus zie je dat je best elkaars lasten kunt dragen. Want leven doe je samen.

Met “Bagage” bewijst het Magic Circus alweer dat het mogelijk is om modern circus gezellig te maken voor de hele familie. Pak ze bij elkaar en reis af naar het Magic Circus, het oudste én modernste tentcircus van Nederland.

STADSPAS AMSTERDAM

Kinderen van 3 t/m 14 jaar met een geldige Stadspas Amsterdam kunnen samen met één begeleider voor slechts één euro per persoon de voorstelling bijwonen. Voor wie geen Stadspas heeft: kortingsbonnen zijn te vinden in winkels met een circusposter. Kaarten zijn verkrijgbaar via de www.magic-circus.nl of vanaf 30 minuten voor elke show aan de circuskassa.

 

Circus, Cultureel erfgoed, Cultuur, Theater
Geschikt voor kinderen, Language no problem, Performance, Stadspas, Stadspas groene stip, Voorstelling
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief