za 15 apr

12:00 - 19:00, Tolhuistuin
 

Masterclass Festival Amsterdam

 

Is niet iedere professionele kunstenaar begonnen op de plaatselijke muziekschool, de hiphopvereniging of bij een particuliere viooldocent? Hebben zij niet allemaal leermeesters gehad met belangrijke tips en grensverleggende adviezen. Wat zijn de geheimen achter succesverhalen?’

‘Wie oude kennis koestert en voortdurend nieuwe vergaart, mag een leraar van anderen zijn’

Niet langer is de uitvoering het enige dat telt, de weg ernaartoe is even zo intrigerend. Op het Masterclass Festival Amsterdam ontmoet je de grootmeesters van nu en de toptalenten van morgen. Tijdens dit gloednieuwe eendaagse festival krijg je de kans om de kracht van kunst vanuit een nieuwe invalshoek te ervaren.

Als publiek ben je deelgenoot van eerste klas-masterclasses in verschillende disciplines. Van urban dance tot klassieke muziek, van theater tot jazz, van mode tot ballet en far beyond.

Jij zit front row wanneer de leermeesters hun lessen en drijfveren delen met zorgvuldig geselecteerde toptalenten tijdens de werksessies. Zelden krijg je de kans om van zo dichtbij de dynamiek tussen meester en talent te proeven. Laat je inspireren: deze dag biedt onbetwistbaar verwondering en zet je beslist aan het denken.

Door

Gijs Scholten van Aschat – theater
Igone de Jongh –ballet
Marco Gerris – dans
Bas Kosters – art fashion
Mijke de Jong – film
Luc-Marie Aguera – viool
Ahmed El Maai – zang
en meer
Met

Koninklijk Concertgebouworkest
Conservatorium van Amsterdam
ISH Dance Collective
Foundation HipHop Academy
Amsterdams Andalusisch Orkest
en meer
Voor wie?

Voor eenieder die op welke manier dan ook actief is met kunst en cultuur. Voor hen die geen genoeg krijgen van voorstellingen en concerten. Voor de nieuwsgierige professional en de onervaren toeschouwer. Het Masterclass Festival Amsterdam wordt georganiseerd om deuren te openen die anders gesloten blijven en bied je de kans mee te kijken in het kwetsbare maakproces. Als publiek koop je een passe partout voor de hele dag. Daarmee krijg je toegang tot de masterclasses naar eigen voorkeur.

Datum
Zaterdag 15 april

Tijd

12:00-19:15

Locatie:

Tolhuistuin

3 zalen in Paviljoen – Club, IJzaal, Galerie

Informatie en programma: www.masterclassfestival.nl

Tickets: Volwassene passe-partouts | korting voor studenten/CJP

Klik hier voor tickets

Vrijwilliger worden? Neem contact op via vrijwilligers@masterclassfestival.nl

 

Dans, Mediakunst, Muziek, Theater
Festival, Performance, Stadspas blauwe ruit, Stadspas groene stip, Voorstelling, Workshop
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief