za 30 okt

20:00 - 21:15, Studio 150 Bethlehemkerk
 

Misschien wisten zij alles – Vertelconcert (volwassenen)

 

In Misschien wisten zij alles smeedt musicus Floor Wittink verhalen van Toon Tellegen en muziek van onder meer Schubert, Bach en Ravel samen tot een uniek vertelconcert voor volwassenen. Zichzelf begeleidend op piano en saxofoon speelt en vertelt Floor enkele van de 214 intieme, filosofische en soms absurdistische verhalen over de mier en andere dieren uit het gelijknamige boek van deze schrijver, arts en dichter.
Muziek en vertellingen vormen een subtiele eenheid, die ontroert, verrast en je laat wegdromen.

Meer informatie: www.floorwittink.nl, kaarten via https://studio150.nl/misschien-wisten-zij-alles-floor-wittink/

Dank je wel voor je prachtige voorstelling!
Toon Tellegen

Wat een heerlijk verhaal van Toon Tellegen. En wat vult de muziek de woorden mooi aan. Wat Floor heel goed doet is de stilte laten vallen. Juist in die stilte, voel je bij jezelf het verlangen naar de muziek die even uit blijft. De muziek, de woorden en de timing want dat alles blijft even mooi. En ja, natuurlijk is dit ook een verrijking voor je eigen taalontwikkeling.
Annemieke Bastiaans, logopediste

Ik heb genoten van je optreden, van je mooie verteltrant, de prachtig gespeelde bijpassende muziek en de mooie ontroerende verhalen van Toon Tellegen!
Simone

Je laatste try out? Dit is een uitstekende start! Heerlijk om mijn loopbaan als neerlandicus te beeindigen met luteratuur en cultuur! Dank je wel Floor, dank je wel Toon T.
Arnold, 29/9/19

Genoten hebben we van je talenten, zuiver en inspirerend met boeiende vertelling. Dank je wel en tot wederontmoeten! Echt een cadeau vanavond.
Adrie en Chris

 

 

Muziek
Voorstelling
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief