zo 11 jul

11:00 - 17:00, NDSM-werf
 

NDSM Culture Crawl

 

NDSM Culture Crawl 11 juli

De culturele partners van de NDSM-werf* organiseren een collectieve opening van hun deuren, want we mogen weer en dat willen we vieren!

Na een bewogen jaar met meer stilte op de werf dan we gewend zijn beginnen de agenda’s weer vol te lopen en met het oog op de eerste grootschalige culturele evenementen op NDSM is dit hét moment om een kijkje te komen nemen. Op 11 juli kunnen bezoekers, met behulp van een plattegrond van de werf, een culture-crawl (of cultuur-tocht) lopen langs de culturele partners en onderweg genieten van de reuring op de NDSM-werf. Er is ook het één en ander te krijgen en te verzamelen, als je het antwoord weet op een vraag over de desbetreffende culturele instelling. De vragen voor deze “culturele speurtocht” zijn te vinden op www.ndsm.nl of via de QR-code op de plattegrond! Houd onze socials en website in de gaten!

Om het cultuur snuiven compleet te maken is er 11 juli ook een nieuw kunstwerk te bezichtigen op de NDSM-werf. Anne-Jan Reijn, één van de winnaars van de Open Call 2021 van Stichting NDSM-werf, lanceert zijn installatie Public air filters: een serie sculpturen die de lucht zuiveren op een specifieke plek op het terrein, als onderdeel van kunstproject. Het werk maakt deel uit van de tentoonstelling Asbestos, the Magic Mineral in Nieuw Dakota die vanaf september dit jaar te zien zal zijn.

* Ateliers X-helling, Beautiful Distress House, De Kunststad, MACA, NDSM Fuse, NDSM Herleeft, NDSM Print, NDSM Theater, Nieuw Dakota, Over Het IJ, Project Space On The Inside, Stichting NDSM-werf, STRAAT museum, Treehouse NDSM

 

Cultuur
Buiten
gerelateerd

Nieuwsbrief