zo 19 nov

Dit evenement vindt plaats tussen 18/11/2023 - 19/11/2023

12:00 - 18:00, De Werkplek
 

Open Atelierroute Amsterdam Noord – hotspot de Werkplek

 

Ervaar de levendige hotspot de Werkplek tijdens de Open Atelierroute Amsterdam Noord. De Werkplek toont werk van 19 kunstenaars tijdens dit jaarlijks terugkerende event.

Bij de Werkplek kan je niet alleen lekker flexwerken voor een betaalbare prijs, maar wij zorgen ook voor leuke kleinschalige evenementen, zoals filmavonden, workshops, borrels en pop-up exposities. Dit alles om de lokale, creatieve gemeenschap van Amsterdam-Noord een impuls te geven.

Ontdek de uiteenlopende werken van diverse kunstenaars en een verrassende programmering in samenwerking met de creatieve geesten van Makers Unite en een performance van spoken word artist (en Werkplek-lid) Dirkje van der Heijden.

Voor de gelegenheid richten de kunstenaars een ‘museumshop’ in, met kleine kunstwerken (< €150,-) uit hun collectie en printwerk of merchandise zoals ansichtkaarten. Kom even bij van je ontdekkingstocht in onze Loungeloods met een (h)eerlijk kopje koffie, thee, een lekkere tosti of snack.

Bij de Werkplek verwelkomen wij de volgende kunstenaars:

Sanny Bijvoet, Job Cornelis, Wichert van Engelen (FrozenSteel), Marjolein Innemee, Florine van de Klashorst, Irena Kobalchuk (Natt Jewellery), Merel Schoutendorp en Willem de Wijs.

Foundation Makers Unite: Lama Aldayoub, Danyal Alnabwani, Mehdi Daliryan, Farouk Ebaiss, Sava Ghodsi, Wessam Matouk, Santa Simule en Saeed Zamzam.

Tevens hangen er werken van Robin Missotten en Steven Evenhuis op de Werkplek.

Meer over OAN: Open Atelierroute Amsterdam Noord

 

 

Fotografie
 

Delen:

Nieuwsbrief