di 12 sep

20:30 - 22:15, PLLEK
 

PLLEK FILMS WITH A VIEW

 

Films With a View is terug! Elke dinsdagavond – tot eind september- geniet je van de leukste, beste, meest ontroerende, spannendste en/of spraakmakende films op ons strand, mét het allermooiste uitzicht op de stad.

Oscarwinnaar Whiplash (2014)  vertelt het verhaal van de ambitieuze jonge drummer Andrew Neiman, gespeeld door Miles Teller. Andrew droomt ervan een van de beste jazzdrummers ter wereld te worden en wordt toegelaten tot de gerenommeerde Shaffer Conservatory in New York.

Op het conservatorium komt Andrew onder de mentorship van de beruchte en veeleisende jazzdocent Terence Fletcher, indrukwekkend vertolkt door J.K. Simmons. Fletcher staat bekend om zijn extreme en vaak beledigende onderwijsmethoden, waarbij hij studenten tot het uiterste drijft om hun potentieel te bereiken.

Whiplash portretteert de donkere kant van ambitie, de prijs van genialiteit en de zoektocht naar erkenning.

Let op: De film gaat alleen door als het droog is. Wij zorgen in ieder geval voor voldoende zitplekken, zitzakken en dekentjes! Op de dag van de film, omstreeks 12:00 uur, communiceren we op onze kanalen (Facebook, Instagram en website) of de film definitief doorgaat.

Kosten zijn €9 p.p. Van te voren reserveren is niet mogelijk! De koptelefoons (en daarmee dus je ticket) zijn op de avond zelf 1,5 uur voor aanvang op het strand bij de beamer/projector af te halen. OP = OP

Engelstalige films worden Nederlands ondertiteld, alle andere gesproken talen worden Engels ondertiteld.

 

Film
Buiten, Language no problem
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief