di 16 mei

22:00 - 23:45, PLLEK
 

PLLEK FILMS WITH A VIEW

 

Films With a View is terug! Elke dinsdagavond – tot ergens eind september- geniet je van de leukste, beste, meest ontroerende, spannendste en/of spraakmakende films op ons strand, mét het allermooiste uitzicht op de stad.

Léon – een klassieker uit 1994, geregisseerd door Luc Besson en met in de hoofdrollen Jean Reno, Gary Oldman en het opmerkelijke acteerdebuut van Nathalie Portman.

Léon vertelt het verhaal van een eenzame huurmoordenaar genaamd Léon (Jean Reno) die in New York City woont en werkt. Zijn leven wordt op zijn kop gezet wanneer hij de jonge Mathilda (Nathalie Portman) ontmoet, een meisje dat net haar hele familie heeft verloren in een gewelddadige drugsgerelateerde ruzie. Léon neemt Mathilda onder zijn hoede en leert haar de kunst van het doden om zichzelf te beschermen.

De film wordt geprezen om zijn krachtige uitvoeringen, waaronder het opmerkelijke acteerdebuut van Nathalie Portman als Mathilda, die destijds slechts 12 jaar oud was. Haar prestaties in deze film zijn alom geprezen en lanceerden haar carrière als actrice!

 

Let op: De film gaat alleen door als het droog is. Wij zorgen in ieder geval voor voldoende zitplekken, zitzakken en dekentjes! Op de dag van de film, omstreeks 12:00 uur, communiceren we op onze kanalen (Facebook, Instagram en website) of de film definitief doorgaat.

Kosten zijn €9 p.p. Van te voren reserveren is niet mogelijk! De koptelefoons (en daarmee dus je ticket) zijn op de avond zelf 1,5 uur voor aanvang op het strand bij de beamer/projector af te halen. OP = OP

Engelstalige films worden Nederlands ondertiteld, alle andere gesproken talen worden Engels ondertiteld.

 

Film
Language no problem
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief