vr 12 feb

12:00 - 17:00
 

Refresh Symposium

 

Het Amsterdam Museum organiseert samen met diverse partners het Refresh Symposium over het Amsterdamse kunstklimaat. Bezoek het symposium in Felix Meritis of kijk online live mee.

Een symposium waarin makers als Bas Kosters, Massih Hutak en Raquel van Haver samen met vertegenwoordigers van culturele instellingen als NDSM-werf, AFK en Amerpodia het kunstklimaat in de stad kritisch onder de loep nemen.

Het symposium vindt plaats in Felix Meritis. Je kunt ook gratis live meekijken. Het symposium wordt mede mogelijk gemaakt door Pictoright Fonds.

Amsterdamse stadscultuur
Refresh Amsterdam is een tweejaarlijkse manifestatie rond Amsterdamse stadscultuur. Het thema van deze eerste editie is Sense of Place. 25 kunstenaars(collectieven) tonen je in een bijzondere tentoonstelling hun perspectief op de stad en hun plek daarbinnen. Zij brengen veranderingen in kaart en vertellen bijzondere verhalen over weinig belichte kanten van de stad.

NDSM-werf

Stichting NDSM-werf regisseert, initieert, cureert, verbindt en stimuleert activiteiten op de NDSM-werf waardoor de stad, haar bewoners en bezoekers deze plek nu en in de toekomst omarmen als een gebied waar ruimte is voor het onverwachtse.

lees meer
 
 

Nieuwsbrief