za 15 okt

18:00 - 23:00, STRAAT
 

STRAATSTUKKEN

 

STRAATSTUKKEN verrijkt je STRAAT Museumbezoek via verschillende live optredens. Deze avondopening biedt iedereen de kans de magie van STRAAT na sluitingstijd te ervaren. Ook voor de volgende editie, op zaterdag 15 oktober, heeft STRAAT een programmering vol bijzondere optredens van onder meer The Wong Janice, MC Lost en With Jeej. Je kan er ook prima terecht voor een hapje eten. Bekijk het STRAAT Café-menu hieronder.

STRAAT Café Menu
STRAAT Snackplank / Burrata Salade / Runderburger met friet / Pita Pulled Chicken met friet / Pita Barbecue Selderij (vegan) met friet / Fish & Chips / Pizza Margherita

Over STRAAT
STRAAT is het museum voor street art en graffiti. In een monumentale loods op de NDSM-werf stelt STRAAT meer dan 150 werken tentoon. Normaal gesproken is dit museum open tot 18.00u, maar tijdens STRAATSTUKKEN kan je de magie van STRAAT in de avonduren ervaren. Als de zon ondergaat en de avondverlichting wordt ingezet komen de tentoongestelde werken op unieke wijze tot leven, helemaal in combinatie met de geplande optredens.

 

Beeldende kunst
Museum, Performance
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief