wo 24 aug

Dit evenement vindt plaats tussen 22/08/2022 - 26/08/2022

10:00 - 12:00, Tolhuistuin
 

Zomer in de Tuin

 

Doe de laatste week van de zomervakantie elke ochtend mee met het gratis evenement ‘Zomer in de Tuin’ van 22 t/m 26 augustus! Dit is voor kinderen van 4-9 jaar en de activiteiten zijn helemaal gratis!

Schrijf je in via www.sterrenmakers.nl zodat je verzekerd bent van een plekje.

We verzamelen in de tuin van de Tolhuistuin en beginnen eerst met een gezamenlijke activiteit. Daarna kun je kiezen uit een heleboel leuke activiteiten. Elke dag staat er weer wat anders op het programma. Van muziek maken tot hiphop dansen, street art, musical of naar kampvuur verhalen luisteren, lekker knutselen met schelpen, kookworkshop en ook safari dieren maken of een activiteit in de natuur. Niks is te gek. Kom naar ‘Zomer in de Tuin’ in de Tolhuistuin voor een superleuke start van de dag. Schrijf je hier in om verzekerd te zijn van een plekje!

Dit is een initiatief van Wijsneus, Solid en Muziekschool Amsterdam Noord.

De ochtend begint buiten in de tuin van de Tolhuistuin (met regen onder de luifel). Daarna kiezen de kinderen een activiteit uit en gaan ze binnen of buiten verder. Aan het eind van de ochtend zijn de eindpresentaties en laten de kinderen zien wat ze die ochtend gedaan of gemaakt hebben.

9.45 uur: inloop. 10.00 uur start. 11.45 uur: eindpresentaties tot 12.00 uur. Ouders welkom vanaf 11.45 uur.

Het navigatieadres van de ingang van de Tuin is Tolhuisweg 3. Gebruik ingang C.

 

Beeldende kunst, Cultuur, Dans, Muziek, Theater
Geschikt voor kinderen, Gratis, Stadspas
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief