vr 24 jun

16:30 - 21:00, De Werkplek
 

Filmborrel @deWerkplek: MAKE (documentaire uit 2016)

 

De Werkplek organiseert in samenwerking met Musicbed een borrel met de film MAKE.

Tussen 16.00 en 16.30 uur begint de vrijdagmiddagborrel, waarna we de film om 17.30 uur starten.
Na de film borrelen we weer verder en zullen we zorgen voor een soepje en/of pizza.

MAKE is een lange documentaire voor de moderne creatieveling, geproduceerd door het team van Musicbed. Deze film is een vraag. Een gespreksstarter. Het is een onderzoek naar de redenen waarom we creëren en de dingen die ons drijven om iets nieuws te maken – passie of succes. De film onderzoekt de mythe van creatief succes en wat het betekent om als kunstenaar gezond te leven.

Op onze avonden hanteren wij het ‘Pay What You Like‘ systeem. Drankjes en eten hoef je niet direct af te rekenen, als je vertrekt mag je doneren wat je de avond waard vindt. Voorafgaand aan de film leggen we precies uit hoe dit werkt. Je kunt in ieder geval zowel met je kaart (pin/contactloos) als contant doneren.

Trailer/info MAKE

Featuring: Indie Musicians Sylvan Esso, Flagship, Drew Holcomb and Dave King | Filmmakers Eliot Rausch, Salomon Ligthelm, Jonathan Bregel, Reed Morano A.S.C. | Designers Aaron Draplin, Danny Yount.

De Werkplek biedt no-nonsense en betaalbare werkplekken om de lokale gemeenschap in elke buurt te stimuleren, waardoor de CO2-uitstoot en files afnemen en de ruimte efficiënter wordt gebruikt. Momenteel vind je ons in Amsterdam-Noord; onze missie is om uit te breiden naar elk stadsdeel in Amsterdam. We nemen deel aan het Boost-Je-Buurt Impact Programma en maken zo kans op een ontwikkelbudget: stem op ons voor een werkplek bij jou in de buurt!

De Werkplek bevindt zich op Slijperweg 12a in Amsterdam-Noord, ook buiten de filmavond ben je welkom voor een rondleiding en/of kennismaking met een kopje koffie.

 

Film
Huisvuilpas, Language no problem, Stadspas, Voorstelling
 

Delen:

gerelateerd

Nieuwsbrief